19aug

äntligen fixat internet! har suttit och trasslat med det i några dagar nu. men nu funkar det som tur är:D

Idag har vi varit på Flyinge hela dagen, fått massa information om allt och kollat in anläggningen som är hur fin som helst! Hade även massa samarbetsövningar med alla HG klasser. Slutade runt två då vi cyklade in till själva samhället Flyinge. Kikade in Kyra.K butiken och bagerit. Fanns inte så mycket mer än det så vi cyklade tillbaka. Sen blev det äta och sätta sig här! ska nog ta och duscha snart och sen sova! måste åka med den tidiga bussen som går runt sju in till Vipan i morgon. bläe. Men det är ju fredag imorgon så det ska jag överleva :)

Igår blev det skolstart på Vipan inne i Lund, inga kommentarer om den skolan.... Men det blir bara att gå där i ett år så flyttas programmet till en annan skola. Träffade även hela klassen i går, alla verka verkligen jätte mysiga! så det kommer nog bli super. Träffade endel lärare också, som verka helt okej. Fast endel har verkligen en sån extrem dialekt så det är svårt att fatta vad dom säger ibland. hähä.

Nej nu orkar jag inte skriva mer, men ni får ha det super! blir nog något inlägg i morgon också om jag orkar och hinner. puss

slänger in en video om hur flyinge ser ut, för er som inte vet

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0