Smokie joe.♥

Laddar upp några bilder sen i går kväll då jag och mamma var nere vid sjön och tog massa kort på mig och Smokie. så enjoy!♥







sol

Goddag. Precis kommit hem från hasseldalen. Varit där och steekt hela dagen, uuunderbart väder är det. Nu blir det äta och slappa ett tag, eller kanske blir ut och gå istället.. fast min ipod är död (tappa den i vattnet förut);så de blir inte så kul. Aja får se hur det blir. Ska i allafall rida lite senare i kväll, när det inte är så himla varmt!



torsdag 24juni

Goddag :)

Har preciis duschat efter ett väääldigt svettigt ridpass med både Smokie och sen Zera. Nu är jag död och ska snart sova! hihi. Men båda gick super! eller i allafall Zera. Smokie var spänd och stel som en pinne, men gick bra efter en stund. Så nu är jag verkligen taggad till att rida.. Har blivit lite segt med ridningen denna veckan eftersom jag har jobbat, men ska försöka komma igång nu. och då blir det stenhård träning.Huhu. Ska försöka komma i gång med träningen för mig själv också som det har varit vääääldigt segt med de senaste veckorna pga av mitt knä.. Men det börjar bli bra nu så jag ska faktiskt försöka mig på att gå en stund i morgon.

Jobbade idag också.. säger bara jävligt mycket folk och jordgubbar...

Imorgon blir det jobb igen.. och sen på kvällen blir det fira midsommar hemma med familjen, mys. Men skriver nog något inlägg i morgon också för nu ska jag sova.. godnatt ♥


Gamla bilder, på midsommar nårga år tillbaka

onsdag, 23 juni

ååe klockan är redan elva.. och jag som hade tänkt att sova super tidigt idag! Men icke. Ska fixa lite tills i morgon innan jag lägger mig så slipper jag göra det i morn på morgonen. Har nämligen det tidiga passet imorgon med att sälja jordgubbar så jag måste gå upp tidigt... det gillas inte. Men det ska bli himla gött sen när jag får lön, hihi.

Annars har jag inte gjort så mycket idag.. mest soolat.. jobbade en stund också, men det blev inte så länge eftersom det inte fanns några jordgubbar kvar att sälja.
Var lite spontan förut också och klippte lugg.. hehe. Så himla trött på mitt hår! Så ska nog ta och boka klipp och färg tid hos Emelie snart.

Nej nu måste jag verkligen sova, så gonattttt♥


Måndag

Goddaag♥

Idag har jag varit duktig och sommarjobbat! huhu. Fick reda på att jag hade ett jobb i går kväll. Så idag blev det åka till Orrby för att sälja jordgubbar. Började klockan två idag och skulle ha jobbat till sex, men jordgubbarna tog slut så jag fick sluta klockan tre. Det var extremt härligt! Fattar inte hur jag ska orka sitta fyra timmar när jag tyckte det var jobbigt med en timme! gosh.. det kommer bli en dryg dag i morgon....

Annars har jag inte gjort så mycket idag.. mest solat.. hälsa på söthanna som jobbar i hasseldalen också.

Nej nu ska jag fortsätta kika på O.C, hihi.. har kollat slut på sexandthecity så nu börjar jag på nästa serie.




19juni

Goddag;)

Har vart lite väl segt med att blogga denna veckan, men har inte direkt haft något att skrivit om. Menmen. Har mest tagit det lungt. Red faktiskt idag, sådär efter 2 veckor. Mitt knä börjar äntligen bli bra igen så nu blir det hårdträning!.. i ridningen än så länge iallafall.

Nej nu blir det film. ♥



Får bli en bild på Emma och Baccardi:)

when I get older, I will be stronger♥

Precis duschat, det var mycket härligt, för jag fryser. Ska snart mysa ner mig i sängen och kika på onetreehill och efter det blir det sova! är hur trött som helst sen igår kväll då det blev tjejkväll hos Emma med mycket mys och bus. Stor kärlek till er flickor, ni är bäst<3

Dagen har varit mycket seg. Mitt knä är fortfarande cp så kan inte träna eller rida. Så jag blev med pappa till staden en stund förut för att fördriva tiden, han var söt och köpte en kamera till mig som en sen b-day present, så nu slipper jag sno systers hela tiden.huhu.



SOMMARLOV♥

Alltså denna veckan har varit sjuk kul, Har haft fullt upp hela veckan med roliga saker så har inte haft tid att skrivit. Men nu är det ju äntligen är SOMMARLOV, sååååå jäkla scönt.

Tänkte att jag skulle ladda upp lite bilder, så slipper jag skriiva så mycket. Så här kommer veckan i bilder;)
Klassresa till sandviken:




9ornas dag:




Resa till Stockholm med skolan:







Bal/avslutningsmiddag:








Skolavslutning:




Kommer sakna er 9B♥

4juni

Hellue.

Hur mår ni idag då? själv mår man mycket bra! Är bara en aning trött just nu, tror faktiskt jag ska lägga mig om en stund.. hehe lika bra så jag är pigg tills i morgon. Då det blir den sista klassresan med 9B, som jag har gått i samma klass med ända sen dagis och fram till nu(nästan alla iaf). Så det ska ju bli lite sorgligt, Men ändå så väldigt härligt att komma till en ny klass där alla har samma intresse.
Så i morgon blir det åka upp till Sandviken.. som ligger någonstans?.. och sen så kommer vi inte hem förens Söndag klockan 16.00. hoppas på att vädret håller i sig, så blir det prima.

Dagen har annars varit allmänt slö idag igen. Åkte till skolan i morse men vi skulle bara städa ur våra skåp, så fick vi sluta. Så jag åkte hem och la mig på gräsmattan med bikini och sooola hela dagen. ääälskart.

3juni

Hejsan:)

Har precis varit ute och sprungit.. Det var segt, men nu efter känns det riktigt härligt och det gillas.

Dagen har varit riktigt slö. Var ju i skolan på dagen, där vi gjorde ingenting alls. Var på alla lektioner, men det finns ju ingenting kvar att göra nu när betygen har sätts och allt. Känns en aning meningslöst att gå till skolan. Menmen det är ju bara imorgon som blir en riktig skoldag kvar och det ska man orka!, nästa vecka blir det fullt upp med massa skolresor, bal, skolavslutning m.m. Som ska bli hur kul som helst! läääääängtar.

Nej nu ska jag duscha, sen blir det några avsnitt av satc innan jag ska sova.. så gonatt;)

Shoes


Jag undrar hur jag ska klara av att gå i dom utan att bryta benen.. ;o

2 juniiii

tjaa.

Precis kommit hem från staden. Fixade allt jag skulle, till och med skor! Fast när jag kom hem passa dom inte alls bra med klänningen som jag hade tänkt att ha dom till.. hm. Så nu måste jag leta upp ett par nya eller så tar jag mina planB skor, huhu. Får se hur det blir.
Nu blir det snart äta och efter det blir det en ridtur på Smokie och sen se om jag hinner med en springtur. Så nu vet ni.. puss.;)

1juniiiiii

Hejsan

Nu ska jag orka skriva ett inlägg! hehe. Har blivit lite segt med inlägg denna veckan, som ni kanske märkt.. ;) Men de har ju vart så härligt väder ute, så jag skyller på det! haha.

Helgen har varit fullt upp iallafall, men det gillar vi.
Lördagen; blev det åka till Bellevue med Smokie och starta vår andra dressyrtävling detta år. Startade även vår första La:1 som gick skit bra, fick 65% blev trea precis utanför placering och sen starta vi även en lb innan det som gick mindre bra, 64% men det kändes kasst! Kom hem runt sex, då det blev thai mat med familjen, mums.
Söndag; Kommer inte riktigt ihåg vad jag gjorde på dagen? huhu. Men på kvällen var jag iallafall iväg på bio med Sofie och Emelie, såg den efterlängtade Sex and the city 2. Den var helt okej, älskar början på den iallafall! 
 
Imorgon ska jag in till staden och kika efter balskor och lösögonfransar, skriver nog ett inlägg då också.. ;)

RSS 2.0