GRATTIS!

Måste ju skriva grattis till bästaste Emma som fyller år idag! ♥

(ni måste hålla med om att vi kan vara otroligt snygga i bland!

30aug

Tjaa;)

Idag har dagen varit lång och dryg. men så kommer det vara varje måndag så det är väl bara att börja vänja sig. Har räknat massa matte och läst naturvetenskap största delen av dagen.
Imorgon blir det att vara hela dagen på flyinge, det ska bli kul.
har precis kikat på film med karin och eva och nu är jag väldigt trött så det blir sängen nu, så gonattens♥

bilder från dagen


Fredrik Jönsson

Peder Fredricson

Svante Johansson

Maria Gretzer

Jörgen Larsson

Sofie Brandebo

Foto: Karin Falk

nationellahopptävlingar

tjaa ;)

hur är det med er då? själv är man väldigt mätt! har precis lagat mat och innan det var jag och handla, så cool som jag är.. hähä. allt börjar flyta på riktigt bra nu, man börjar vänja sig vart allt är och vad alla heter m.m. men har nog inte fattat att jag har flyttat än? känns som jag är på semester.. men icke. tror det kommer bli tre sjuk roliga år! bara lilla Smokie som saknas så blir allt perry. men han kommer nog ner den 19sep, om jag nu hittar någon bra stallplats. iiieh vad jag längtar!

Idag har jag varit med och hjälpt till på de nationella hopptävlingarna som går precis utanför mitt fönster. det har varit hur kul som helst. satt vid insläppet med eva och höll ordning på alla som skulle in och ut och så. har sett  många snygga hästar och duktiga ryttare. riktigt grymt!

Tänkte sno några bilder från karin, som har fotat med sin systemkamera under dagen så ni får se.. hähä;) (a men lägger in dom lite senare isånafall.


malmö






träffade på mohombi utanför, hähä

26aug

Tjaa

Har precis varit och ätit, och nu är jag sjukt mätt så jag sitter här och degar.
Dagen har varit riktigt härlig idag! började inte förens halv 10 idag, så det blev sovmorgon fram till halv 9, mums. Hade bara två lektioner, matte och kemi. Så slutade klockan halv 2, då det blev gå in till Lund för att köpa lite skolgrejer m.m. Sen blev det hem, plugg, äta. och nu sitter jag här som sagt.. Ska snart gå till craafordhallen för att kolla när Emma och Olivia rider och sen ska jag ringa till älsklings Hanna som kanske kommer ner hit nästa helg! :DD saknar dig sjukt mkt!

Igår blev det en lyckad kväll i malmö med Eva, Karin, Kajsa och Nella. Var på malmö festivlen där nrj in the park va och massa grymma artister som seanbanan, lazee, kato, mohombi, rasmus seebach. rawr.

Imorgon blir det skola och sen kika på de nationella tävlingarna precis utanför mitt fönster, hähä. bäst utsikt har jag. Sen under helgen blir det hjälpa till på tävlingarna, som ska bli riktigt kuul. tror både maria gretzer, svate johansson, royne zetterman ska vara med.

Får se om jag hinner skriva något under helgen. Laddar iallafall upp lite bilder sen igår, i nästa inlägg ;)

24aug

Goddag

Har precis duschat och ska snart ta och sova. Bussen går klockan 20 över 7 till Vipan... och första lektionen är idrott. hmm.

Dagen har varit helt okej. Har varit på Flyinge hela dagen, väldigt skönt att slippa alla bussar och sitta på dryga lektioner måste jag säga. Men jag tror tisdagarna kommer bli huuuuur kul som helst när det drar igång lite mer ordentligt. Hade mest genom gång vart allt var oså idag och massa säkerhetsgrejs! Kommer att börja med körning fram tills v.42 då det blir byte till ridning.. lääänge kvar tills man får rida! ;( men det ska bli riktgit kul att lära sig köra faktiskt. Kommer att ha Fredrik Persson som lärare i körning, som ska till Kentucky och tävla VM,.. ganska så grymt ändå! ;o

Imorgon satsar vi på en super dag! först blir det skolan och efter det åka ner till malmö festivalen. hoppas bara på att vädret håller i sig!
Nej nu ska jag ta och sova, gonatt ♥

23aug

jag tycker verkligen inte om den här måndagen. fick gå upp klockan 6 imorse för att hinna med bussen som gick 7. sen hade vi världens drygaste lektioner matte-nv-sv-eng och livskunskap som var hur långa som helst. slutar vid kvart i 4 och måste stå och vänta på bussen i en halvtimme när det spöregnar..
kom hem typ för en timme sen och nu sitter jag och kikar på how i met your mother och försöker bli varm!
så har min dag sett ut än så länge..

FlyingeKungsgård

Lägger upp lite bilder från igår :)

hingststallet, ett av alla stall.


Kastenjegården

täcktabanan


craafordhallen

hejsaan

dagen har varit väldigt lång och jag har varit extremt trött, till och från. har varit på vipan och chillat, huhu cool jag lät nu! nej men var där en stund och lyssna på när rektorerna och socialtjänsten prata. var där tills lunch, efter det gick vi till Lund, skulle fika hos någon och sen prata med vår fadder. sen blev det åka till sandby för att handla! köpte massa tacogrejer till kvällen. sen när vi skulle hem gick det ingen buss så vi fick gå hem! hur varmt och långt som helst, hehe okej 5km så det var inte så synd om oss. kom iaf tillbaka till flyinge.
På kvällen blev det tacos och film, pratade med Emma i tel en stund också♥
nu blir det sängen, sooovmorgon i morn iaf! nattenns




19aug

äntligen fixat internet! har suttit och trasslat med det i några dagar nu. men nu funkar det som tur är:D

Idag har vi varit på Flyinge hela dagen, fått massa information om allt och kollat in anläggningen som är hur fin som helst! Hade även massa samarbetsövningar med alla HG klasser. Slutade runt två då vi cyklade in till själva samhället Flyinge. Kikade in Kyra.K butiken och bagerit. Fanns inte så mycket mer än det så vi cyklade tillbaka. Sen blev det äta och sätta sig här! ska nog ta och duscha snart och sen sova! måste åka med den tidiga bussen som går runt sju in till Vipan i morgon. bläe. Men det är ju fredag imorgon så det ska jag överleva :)

Igår blev det skolstart på Vipan inne i Lund, inga kommentarer om den skolan.... Men det blir bara att gå där i ett år så flyttas programmet till en annan skola. Träffade även hela klassen i går, alla verka verkligen jätte mysiga! så det kommer nog bli super. Träffade endel lärare också, som verka helt okej. Fast endel har verkligen en sån extrem dialekt så det är svårt att fatta vad dom säger ibland. hähä.

Nej nu orkar jag inte skriva mer, men ni får ha det super! blir nog något inlägg i morgon också om jag orkar och hinner. puss

slänger in en video om hur flyinge ser ut, för er som inte vet

värmland--> skåne

goddagens:) dagen har känts som den varit hur lång som helst! vaknade vid 7 för att packa in de sista grejerna i bilen och säga hejdå till familjen.. sen blev det åka bil i hundra år, stannade till vid emma också och pratade med henne en stund, (saknar dig som bara den din gnu!;(. sen blev de vidare till flyinge. fick mitt rum som var super mysigt. packade in alla grejer som tog sin lilla tid och sen blev det åka ner till lund och kolla skolan. nu har jag precis duschat och måste verkligen sova nu. ska upp halv 7 i morgon efter som det är skolstart nere i lund. ska bli riktigt kul faktiskt! blev ett väldigt kort och virrigt inlägg idag känner jag. men aja måste sova nu Gonatt <3

biokväll

Precis kommit hem från en sista myskväll med Hanna;'( säger bara usch va jag kommer sakna dig din underbara lilla unge!♥ Vi var iallafall på bio och såg någon actionfilm, the expendables, inte riktigt min typ av film men den var bra. Dolph Lundgren var ju lätt grymmast i allafall, haha. Nu sitter jag här och är depp på att jag ska flytta i morgon. Det skulle inte göra något om skolan låg liiite närmare, så man slipper åka 60mil bara för att komma hem. Men det ska nog gå bra, får jag hoppas. Lär nog bli ganska så ensamt i början efter som jag har varken hästen eller Emma med mig.. undra vad jag ska göra på dagarna när det inte är skola? lär väl sitta och plugga.. hähä.
Nej nu måste jag verkligen sova, blir gå upp tidigt i morgon för att städa ur det sista i rummet och sen åka ner till Skåne. Skriver nog något inlägg i morgon också.. Nattens♥

RSS 2.0