24maj

Hejsan.

Kom precis hem från skolan för någon timme sen! var kvar och fixa på min klänning och nu är jag grymt trött. Blir att gå ut och rida Smokie om en stund, ska träna som f'n tills söndag!
Tävlingen igår gick ganska bra. Orkar inte skriva så mycket om det men jag missa iallafall första klassen och sen i andra klassen klara vi oss precis för att komma till omg 2, där det gick super bra tills dommaren säger att nästa ryttaren ska börja hoppa när jag inte hade hoppat klart. Så jag svängde förbi de sista hindret och blev då uteslutna! surt.. men är taggad tills nästa hopptävling eftersom Smokie var så himla duktig!
men farväl!

Kommer inte skriva så mycket under veckan, bara så ni vet;)

23maj

Godmorgon!

Sitter nu och väntar på att klockan ska bli kvart i ett, så jag kan börja göra mig i ordning! riktigt dryygt är det. Är nervös som bara den också inför teknacupen. Men det ska allt gå bra. Ska sitta och tagga som bara den nu!


nuuu

Nu har jag precis duschat efter att ha varit nere till Grums med Zera. De gick as bra. De som kom och provred henne var en jätte mysig familj från Stockholm. Så nu hoppas jag verkligen att de vill ha henne!:)

Nej nu måste jag sova, Så gonatt!;-*


22maj

Hejsan.

Sitter och väntar på att vi ska åka ner till ridhuset med Smokie och Zera. Blir jämt känna på hur Smokie känns och sen ska några komma och kolla på Zera så det blir nog rida henne en stund för att "visa upp" henne. Hoppas verkligen dom tycker om henne nu då!

Imorgon blir det tävla i Grums. Det är över 100 starter innan, så jag startar inte förens runt tre. Men det är scööönt för då kan jag sova länge!

fredag!

ååe, nu funkar äntligen mitt internet! De åska ju så himla mycket igår så det blev något konstigt med vår ström. Strömmen funka i bara halva huset och vattnet funkade inte alls. Men nu fungerar det som de ska!!

Har precis kommit hem från skolan.. Emma var gullig och körde mig hem. Men det var blött! eftersom hon körde moped. Så nu ska jag ta och bli varm och torr innan jag går ut och rider.

Skoldagen idag har faktiskt bara varit kul. Hade bara fyra ganska korta lektioner och dom var slappa! Lärde oss även att dansa vals, haha och det gick prrrima.

Ikväll hade jag tänkt att åka till hasseldalen med heela vår klass för att grilla, men det regnar så det blev inget. Blir nog någon gång nästa vecka istället. :) Så ikväll blir det nog tjejkväll, mys det med;)


19maj

Hejsan

Har precis kommit in efter två ridpass med Smokie och Zera. Med smokie blev det åka till Lillerud och träna dressyr för Babs, går bara bättre och bättre. Tränar som bara den inför den 29/5 då det är dressyr tävling i Bellevue. Fast innan de blir det hopptävling i Grums, som är nu till helgen. Då det även är kval i Tekna cup som jag har planerat att vara med i, ska bli riiiiktigt kul!
Red ju Zera också. Men henne blev det inte alls långt pass efter som det var så jävla mycket MYGG. uuurch.

Nej nu ska jag kika på något avsnitt av satc innan jag lägger mig och även klia sönder alla jävla myggbett jag har på heeeela min rygg. Så nu vet ni.. Godnatt♥

kvällsinlägg

Godkväll(;

Sitter här helt super trött, ska snart sova.. men först måste jag plugga på fysikprov som är tills i morgon, fattar iiingenting utav det.. bläe.

Var iallafall ute och red lilla Smokie förut, det gick hyfsat bra. Blir dressyr träning för Babs i morgon också. Hon ska testa och rida Smokie och se hur han känns och så, det ska bli kul.
Var duktig och gick ut och sprang med Beauty förut också. Det var riktigt härligt, fast jag inte har tränat kondition på huuuundra år!
Nej nu måste jag verkligen plugga, så farväl. ;-*

Veeerstaposen, höhu. Men lägg märke till det super fina vädret i bakgrunden;D

18

Goddag. sitter i skolan nu och försöker räkna matte, är trött som bara den så de går inte så värst bra. efter skolan blir det hem och rida sen plugga. så nu vet ni;)

mums!

Nu ska jag ta och sätta mig och kika på Sex and the city, ovanligt? huhu. Nej men efter det blir det sängen, Så godnatt♥


17maaj

Hejsan.
Hur är de med er idag dåå? Själv är man mycket trött! Skolan var enormt seg, men det är den alltid på måndagar. Nu blir det ännu mer plugg! måste hinna klart med det som jag inte hann i går. Efter det blir det gå ut en tur med Smokie, som förövrigt har blivit bättre.


17:45,fortfarande 16maj

Har precis varit ute och gått med min syster. Det var faktiskt häärligt. Nu ska jag ta och äta lite sen blir det plugg.. roligt!.. eller inte. Menmen inte länge kvar till sommarlovet. 26 dagar för att vara exakt. Lääääääängtar.


16maj!

Godmorgon♥

Hur är det mer er dåå? Själv är det prima! har precis varit uppe och ätit frukost, och nu ska jag ta och mysa ner min i min säng igen och kolla på några avsnitt av Sex and the city. Måste ju börja kolla nu när andra filmen snart kommer ut, som jag ska se! Bara jag som tycker den ser väääldigt bra ut?

19,32

Precis varit nere hos moster och firat henne som fyllde år. Nu ska jag ta och vara social mot min familj. Vi ska laga italiensk buffé, hihi. ♥


can`t wait

Vet verkligen vad jag ska göra efter gymnasiet iallafall, ska bli så jäkla kuuul! och Emma du ska med, mwhaha.
----->Utbilda Dig Till Bartender i Spanien & Thailand www.barkurser.se<---

15maj

Goddag:)

Har precis kommit in från stallet. Innan det gick jag hem från Emma.. det regnade. Lite mindre skönt.

Idag vet jag inte riktigt vad jag ska hitta på.. Smokie är halt och Zera känns inte riktigt frisk, typiskt att båda ska bli dåliga samtidigt! Men fundrar på att låna Stille och rida en tur på honom. Får se hur det blir med det. Blir nog spendera stor tid framför tv/datorn idag, hihi. De är ju ändå piss väder ute.

egopic

14maj idag

Hejsan
Just nu sitter jag hos Emma. Har kikat på tv och film hela kvällen, blev lite fredagsmys i kväll, hiho. Men det är mys det också. (:
Innan det var vi in till staden, köpte iiiingenting.. Kika mest på skor och smycken till balen.

Trodde även att jag skulle tävla på söndag, men tävlingen var tydligen i morgon.. så jag avanmälde mig för det blev helt fel i planering och så. Men nästa helg blir det tävling! I Grums, nära och bra. :)
Nej men nu ska jag kolla på när Emma äter! mwhaha. pusssss ;-*

den13maj

Hejsan.

Har inte hunnit med att skriva under veckan.. Men ska försöka hinna med nu när jag ändå har ledigt! ;)

Idag har jag nästan inte gjort ett piss, Är genom förkyld så det var ganska så härligt. Men hade tänkt att åka kika på Emma när hon tävla men hade ingen skjuts så det blev stanna hemma och stor städa mitt rum som såg förjävligt ut! Låg typ kläder och grejer över heeeela rummet, Men nu är det borta och alldeles super rent och fint, hiho. Annars är det väldigt tråkigt väder ute.. dystert.. Menmen, passa bra att städa en sånhär dag iallafall.

Imorgon har jag tänkt att åka in till staden med lillamiss Emma och shoppa och även kika på balkläder, se om jag hittar något nu då.. Men de gör jag sääkert.

Nu ska jag ta och sova så jag orkar upp i morgon, ska upp på morgonen och rida både Zera och Smokie innan vi drar in till staden. Gonatt ;-*

sthlm, shopping

Hitta nästan ingenting när vi var i sthlm och shoppade förra veckan! Var smäck fullt med folk och allt var helt rörigt. Men det fick bli med en bikini, ett par shorts, ridtröja och två t-shirtar hem.

"Gaga" tees som minne! :)

bikini från h&m, fast grön fick det bli.

Föresten.. Varför har dom typ 89031830 st h&m på ett och samma ställe i sthlm? känns lite vääl onödigt tycker jag. 

9may

Tjaaa.

Har precis duschat efter att ha varit duktig och vart ute och gått med syster i nån timma. Var faktiskt riktigt härligt. Innan det blev det ett dressyrpass på Zera som gick bra! Har bara hunnit med det idag typ.. eller ja ridit Smokie också! Men jag sov ganska så länge så det känns som man inte hann med något.

Imorgon är det skolan.. Hyfsat slö dag är det iallafall och det är scönt. Men ska ta och sova snart så jag vaknar i tid i morgon, eftersom jag är ganska duktig på att försova mig.

Nej nu ska jag kika fb och lite så innan jag ska sova, så godnattens♥

Sthlm, LadyGaga













Så! det får bli den sista bilden.hihi. (ganska så sämst kvalitet på bilderna.. men ni får stå ut;)

Heemma!..

..och det är väldigt scönt. Har precis duschat och ska snart ta och mysa ner mig i min säng under mitt stoora täcke och sätta på en film. Efter det blir det sova! Lägger in bilder imorgon, för just nu är jag alldeles för trött. Godnatt!

8maj

Godmorgooon. :)
Har precis varit nere och ätit frukost på vårt lilla hotell, hihi. Nu blir det göra sig i ordning för att sen åka och shoppa, kuuul. Ska kika lite på balklänning och balskor också.
Konsären (stavning?) igår var gryym! Lägger in bilder och så när jag kommer hem i kväll.
puss!

Framme!

sitter på någon söt liten resturang i söder, ska snart ta och leta upp vårt hotell. får se hur de kmr att gå;)

7maj till stockholm

Godmorgon.
Har precis gjort oss i ordning och ska snart ta och åka till tågstationen. Där i från blir det åka 3tim till Stockholm. Kommer hem på lördag klockan 10 på kvällen efter vi har shoppat och så. Ska bli riktigt kul. :D
Blir nog något inlägg på tåget! puss♥

5maj

Hejsaan.
Blir ett kort inlägg idag med, måste träna på prov tills i morgon så hinner icke skriva! Menmen dagen har gått fort, gjorde nationella i biologi, fattade inte ett piss kändes det som. Efter skolan blev det plugg och sen ett dressyr pass på Smokie, skit duktig var han! imorgon blir det dressyr igen. Fast då för tränare, babs. Ska bli kul.

Var ju och hoppa för Fredrik i går. Uppvärmningen gick riktigt bra för en gångskull men sen blev han lite springig, så ska jobba på galoppen som bara den tills nästa vecka då det är tävling i Christinehamn.

Nej men nu måste jag verkligen plugga. Inlägget blev faktist inte så kort ändå, huhu. Så ha det prima, go natt♥
(skriver imorgon när jag kommer hem från träningen!


4may

Hejsan:)

Ska snart i väg till Lillerud och hoppa för Fredrik med Smokie. Ska bli riktigt kul och scönt att slippa rida ute, eftersom det regnar idag.
Nej men nu ska jag gå puss!

Gonatt

Har precis duschat efter att ha ridit ett dressyrpass på Zera, hon är ju så himla duktig! Men gosh så komplicerad och jobbig. Så nu är jag helt slut efter en timmes jobbande med henne. Så nu blir det sängen. nattens♥

outfit1



så här cool är jag idag, huhu

backtomåndag

Hejsan!
Riktigt scöön dag har det varit idag, gjorde inget som var jobbigt och krävande och sen har det ju varit underbart väder! mums.
Nu väntas massa skolarbeten som jag inte hann klart med igår. uschuschusch säger jag bara. Men ska nog ta och sätta mig ute och plugga,hihi.

älskaa sol


andra maj

Alltså jag kommer sova så hääääääär scönt inatt! Är verkligen slut efter den här helgen och dagen. Undrar hur jag ska orka med skolan till veckan. huhu.

Idag blev det stiga upp klockan 8 och sen åka till lillerud och fixa i ordning Stillingson, alltså han blev sjukt blankt och super snygg! Sen när han var klar åkte vi i väg till Grums och Sofie och Stillingson starta en Lb:2, Gick halvt bra för dom.. men grymt snygga var dom!
Sen blev det hem och rida dressyrpass på både Smokie och Zera en timme var, det var jobbigt kan jag säga. Men båda gick verkligen as bra tillslut, hihi.

Nu har jag maaaaassa skolarbeten att göra och träna på. Slöjdinlämning, SO hursvergiestyrs prov, Hemkunskapsprov, stoort tyskaprov, nationella i biologi. blääää, kill me?
Så nu måste jag plugga, puss! ♥

kvällsinlägg

Kvällen spenderades med att tvätta rent Stillingson som ska tävla imorgon, han blev suuuperblankt! Riktigt snygga kommer dom vara imorgon, hihi. Så imorgon blir det ner till Grums och hjälpa till när Sofie och Stillingson ska tävla.

Just nu håller pappsen på och grillar, tror det snart är klart så jag ska snart ta och äta. Värsta sommarfeelings ju och det gillar vi! Det är verkligen inte länge kvar nu.. ;)

Skolavslutning i slutet av 7an (?), känns som det var eevigheter sen! ♥♥


Ladygaga

På fredag drar vi upp till Stockholm för att se LadyGaga och hennes galna outfits, som ska bli riktigt kul!

Någon mer som ska dit?


pissväder

Slappat igenom hela dagen idag. Eller ja.. försökte mig på att plugga lite faktist.. men det gick inge vidare så jag tröttna och gjorde något annat.. duktigt! Nej men ska ta tag i alla arbeten i morgon och försöka hinna klart med dem så jag har det klart och slipper stressa under veckan.

Allmänt tråkigt pissväder det är ute också! dystert. Men ska icke klaga.. för det är mycket bättre än snööö.;)


VALBORG:-)

Efter tävlingen som slutade halv nio, blev det slänga sig i duschen och fixa iordning sig och dra till Emma. Där det var massa folk, hade ganska så skoj!;)
Lyckades få liiite bilder :




haha ignorera verkligen mig!


Bilder från VALBORG, dressyrtävling

Firade 5års dag med min lilla superponny i går med en liten dressyrtävling i Björkliden,hihi. Kändes som det gick kasst, men det blev ändå en 3:e placering på 65,17%, så det var ju lite kul!
Fick inte så många bra bilder, men här är några iallafall!:




Jag och Smookie.


RSS 2.0