todays look.



en elina

29april

Hellue.
Sitter här helt nyduschad och ska snart ta och sova! scöönt.

Blev stanna hemma idag igen. Mådde inte alls bra imorse när jag skulle upp, så fortsatte sova. Men imorgon blir det skolan iallafall! Har massa saker på schemat imorgon då det även är Valborg för er som inte vet det^^. På morgonen blir det skolan, Kommer hem vid halv tre då blir det äta och byta om till ridkläder, och sen ner till stallet och göra Smokie vit och ren. Sen blir det åka iväg till Björkliden och ta sig igenom ett dressyr program (som antaglien kommer gå piss!) Sen blir det hem och duscha och fixa i ordning sig för att dra till Emma och busa.
Så ser dagen ut imorgon, ska bli kul! :-)

Nej nu måste jag sova, Gonattt!!♥

clothes

Fick hem mina kläder från H&m för någon dag sedan. Fick även jackan som skulle komma v.26 och som jag hade förväntat mig att det skulle vara en skinnjacka. Men det var det icke, Utan den var i tyg.. Ska ha kvar den iallafall, blir perfekt som sommar jacka!:-)

skor, spetslinne, jacka


28april

Hej.
Varit hemma hela dagen idag. Har fortfarande huvudvärk och är hur trött som helst. Hade lite skolarbeten som jag kunde göra hem ifrån, så har pluggat lite under dagen. Men det har inte gått något bra, för min hjärna är seg och jag kan inte tänka.

Nu ska jag ta och sätta mig framför tvn en stund.. så nu vet ni(;

27april

Hellue.
Sitter och kikar på tvn. Funderar på om jag ska gå ut och rida snart. Men jag har jordens huvudvärk och så spöregnar det ute.. Så det är inte så värst lockande.

Dagen har varit som alla andra dagar. Förutom sista lektionen som var kemi, som förengångsskull var KUL. haha ni är bara för bra tjejer!♥


4 bilder sen helgen.

Eftersom jag inte hade med någon kamera att ta kort med, så snodde jag några bilder från Emma:


Besök i Varberg, Var uppe på någon stoooor kulle.

Vår extremt "stora" stuga, haha söt var den.

Besök på någon utsiktsplats i Harplinge



Söndag, Hopptävling Säffle

Nu sitter jag i min säng med min dator och är helt jäkla sleten efter helgen som vart! Funderar på att gå och lägga mig snart faktiskt, huhu.
Tävlingen i dag gick verkligen piss. Vägra ut oss på första hindret. Hade två försök på oss och Smokie ville verkligen inte hoppa. Hm. Men det berodde på att han blev osäker på framhoppningen där vi hamna fel på ett hinder och hann inte hoppa igen förens vi skulle inn. Men ska tagga och träna tills nästa hopptävling som är den 16/5 i Christinehamn som ska gå bra!

I morgon är det ju måndag igen.. Det betyder skola. Usch!.. Men det är inte alls länge kvar nu tills det är sommarlov och jag slipper den här skolan som är den sämsta skolan ever. Ska bli så hiiiiiiiimla skönt.


haha,inte den snyggaste bilden. Men det syns att han är VIT:D

24april

Nu är det mesta fixat tills imorgon allt från vitaridbyxor, hjälm, vitaridhandskar, pärlörhängen, glitterspännen, tvättad ponny (som är VIT för en gångskull:D), träns med massa glitter/strass, kavaj, skjorta, alla papper till hästen m.m. Det är ganska så illa vilken snobbig sport det här är, hihi. Men det är kul. För er som inte har fattat så ska jag och tävla imorgon. Hoppning i Säffle blir det. Klass Lb+5 regional. Ska bli riktigt kul, är tävlingsugen som bara den nu. Fast får se hur det går imorgon, är sleten som bara den efter allt resande!

Kom hem tidigare än förväntat från Halmstad förut. Alltså ååe så fint det är där nere! Skolan var också riktigt fin! Vill verkligen dit.. Ända problemet är att det är så himla långt bort och det blir svårt att ta sig ut på tävlingar och så. För om jag går på Lillerud har jag tillgång till det och sen även om jag köper en till ponny som jag ska ha och tävla med.. så aa blir det lättare att va på Lillerud. Men det lutar väldigt mycket åt Plönninge faktiskt. Fast jag kommer sakna alla här som bara den ju! ;( menmen.. Kommer på loven i sånafall.

Nej nu måste jag verkligen sova om jag ska orka upp i morgon och va någorlunda pigg! Så godnattens;-*

Snodde bilden från Emma. Bild på ett av ridhusen och ett av stallen.(lägg märke till att gräset och träden är riiiktigt gröna)


(Mobilblogg)

Nu sitter jag i en stuga i halmstad invirad med massa kläder och täcken. är svinkallt! Känns även som att jag kommer somna snart.. Åkte runt lite och kika i halmstad/harplinge förut. alltså gosh så fint det är här nere, helt sjukt! nära till havet och allt. Hoppas verkligen att skolan är bra nu,för då blir jag glad.(: Nu ska jag ta och kika på postkodsmiljonären(?) så farväl;) skriver nog i morgon påväg hem efter vi vart på öppet hus i plönninge!

RSS 2.0